GTST

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
GTST
Goede Tijden, Slechte Tijden

Wanneer keert GTST weer terug op tv?

|
|

Laatste update:

De zomermaanden zijn in volle gang en dat betekent dat Goede Tijden, Slechte Tijden een zomerbreak inlast. Op 7 juli was de laatste aflevering van het seizoen te zien. Na de zomer keert de bekendste soap van Nederland gelukkig weer terug.

Wachten geblazen

Nog even geduld en we weten eindelijk waarom Stefano Sanders (gespeeld door Bas Muijs) weer terug is in de soap. Verder zijn we natuurlijk benieuwd hoe het gaat met de zwangerschap van Shanti en het huwelijk van Nina en Bing. Dit alles zien we vanaf 29 augustus.

GTST: de Podcast

Kun je echt niet zo lang zonder je favoriete Meerdijk-bewoners? Net als vorig jaar komen de makers van de soap weer met een podcast: GTST: de Podcast. Hierdoor blijven je soapbehoeftes ook deze zomer op peil.

En als je je dan toch verveelt, kun je deze zomer in elk geval aan de slag met de nieuwste films en series op Netflix. Ook Videoland staat vol met nieuw vermaak!

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf maandag 29 augustus weer te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder