Locke and Key Seizoen 1 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Locke and Key Seizoen 1 op Netflix

Spannend! Bekijk de eerste 10 minuten van Netflix-serie Lockey & Key

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Om ons alvast een beetje op te warmen voor de release morgen, komt Netflix vandaag met de eerste 10 minuten van het langverwachte Locke & Key! Deze horrorserie is gebaseerd op de gelijknamige comics van Joe Hill, die ook meehielp met het maken van deze eerste aflevering.

Kijk mee naar 10 minuten van Locke & Key

Voordat we jullie de eerste 10 minuten van Locke & Key laten zien, frissen we eerst jullie geheugens nog even op. Want waar gaat de Netflix-serie ook alweer over? Het draait in Locke & Key om de Locke-kinderen Tyler, Kinsey en Bode, die samen met hun moeder verhuizen naar Keyhouse. Aldaar proberen ze - na de gruwelijke moord op hun vader - een nieuw leven op te bouwen. Die plannen worden echter gedwarsboomd door de vondst van een aantal magische sleutels, die hen tot doelwit van een demonisch wezen maken!

Locke & Key releaset morgen op Netflix

Zoals gezegd, staat Locke & Key vanaf morgen op Netflix. Wil je je voor die tijd nog even wat meer verdiepen in de serie? Lees dan vooral ons toplijstje met zes dingen die je moet weten over de serie nog even door. O, en natuurlijk is er ook nog een gewone trailer!

PS Wist je dat je mee kunt doen met een Locke & Key-zoektocht? Netflix heeft ergens in Nederland de Anywhere Key verstopt. Als je mee helpt met zoeken, maak je kans om een reis naar je droombestemming te winnen!

Lees verder