Locke & Key, trailer, Netflix-serie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Locke & Key, trailer, Netflix-serie

Je nieuwe horrorverslaving? De eerste trailer van Locke & Key staat online!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We moeten nog even geduld hebben tot 7 februari, maar dan verschijnt het allereerste seizoen van de horrorreeks Locke & Key op Netflix. De eerste trailer, die zojuist is verschenen, zet ons nu al op het puntje van onze stoel.

Het verhaal, dat gebaseerd is op populaire stripboeken, draait om drie kinderen (twee broertjes en een zusje) die na de moord op hun vader naar het huis van hun voorouders verhuizen. Daar vinden ze een magische sleutel, die niet alleen antwoorden geeft op wat er gebeurd is met hun vader, maar het geeft ze zelf ook krachten en talenten. Al benieuwd geraakt? De trailer is zojuist gelanceerd en belooft alleen al door de indringende muziekjes een hoop spanning. Bekijk 'm hieronder.

Horror op Netflix

Kun je niet wachten tot dat je mogelijk nieuwe horrorverslaving online staat? Misschien kun je dan wel de tijd doden met de - volgens ons - tien beste horrorfilms, die deze maand op Netflix staan. Overigens is Locke & Key niet de enige horrorreeks die eraan zit te komen. Op 17 januari verschijnt Ares, de eerste Nederlandse (horror) Original over een mysterieuze studentenvereniging, die meer lijkt op een sekte. Genoeg te kijken dus.

Lees verder