Miguel Buddenbruck uit Een Huis Vol nog niet de oude na hartinfarct

Miguel Buddenbruck kreeg vorige week een hartinfarct. Hoe is het nu met de Een Huis Vol-deelnemer? Moeder Thalia geeft een gezondheidsupdate.

Familie Buddenbruck uit Een Huis Vol

Een week geleden liet Een Huis Vol-deelneemster Thalia Buddenbruck weten dat haar zoon Miguel een hartinfarct had gehad. Gelukkig volgde snel een update: naar omstandigheden ging het goed met Miguel. De Buddenbruck-zoon moest echter wel kalm aan doen. Hoe zou het nu met Miguel zijn? Hoe verloopt het herstel? Gelukkig houdt Thalia ons op Instagram op de hoogte!

Miguel woont weer thuis

Thalia schrijft op Instagram dat het weer iets beter gaat met Miguel. Helemaal de oude is hij echter nog niet. Logisch, want dat heeft tijd nodig. Gelukkig kan Miguel op de goede zorgen van Thalia rekenen: “Hij woont weer tijdelijk thuis. Voor mijn hart is het ook beter dat ik hem bij mij in de buurt heb”, zo schrijft Thalia. 

Lees hier hoe het dertienkoppige gezin de touwtjes aan elkaar knoopt in deze dure tijd.

'Een plekje gaan geven'

De schrik zit er echter nog wel in bij het gezin uit Een Huis Vol: “Beeld blijft natuurlijk wel op ons netvlies, maar ook wij moeten dit allemaal gaan verwerken en een plekje gaan geven.” Dat geldt vooral voor Shaëlle. Stukje bij beetje gaat het echter beter: “Wij beginnen langzaam weer een beetje tot rust te komen." Ook fijn: de scholen van de kinderen reageren begripvol: “De scholen vangen de kinderen supergoed op als ze het even moeilijk hebben.

Tot slot bedankt Thalia iedereen die hen ‘lieve berichtjes’ heeft gestuurd. Die doen het gezin ‘supergoed’.