Heftig: Miguel Buddenbruck uit Een Huis Vol in het ziekenhuis na hartinfarct

De schrik zit er goed in voor de familie Buddenbruck uit NPO 1-hit Een Huis Vol. Oudste zoon Miguel is naar alle waarschijnlijkheid getroffen door een hartinfarct.

Familie Buddenbruck

Moeder Thaila Buddenbruck doet het schokkende verhaal op haar Instagram. "Gisteren avond dachten wij dat Miguel ons er tussen uit ging glippen." Het ging helemaal mis toen hij probeerde te zitten. De schrik zat er begrijpelijk ook in bij de normaal zo rustige Buddenbruck-vader Rob. "Op dat moment werd Miguel grauw en begon zijn hoofd te shaken. Hij viel weg. Rob heeft de ambulance gebeld, maar zelfs Rob was in paniek."

Getroffen door een hartinfarct

De ambulance kwam en nam Miguel snel mee naar het ziekenhuis. "Daar kregen Miguel en wij vannacht te horen dat onze jongen, aan de waardes te zien, een hartinfarct heeft gehad. Wij mogen nu niet bij hem, hij ligt in Duitsland en hier zijn ze nog streng met de regels." Hoe gaat het nu met de oudste zoon van het gezin, die zelf ook al een kindje mocht verwelkomen? "Hij voelde zich vannacht wel al iets beter door de medicatie."

'Je hebt ons allemaal laten schrikken'

"Lieve knul", richt Thaila zich emotioneel tot haar zoon, "wij houden van heel veel van jou. Je hebt ons allemaal laten schrikken. Maar vergeet niet: wij zijn er voor jou." Miguel zal het rustiger aan moeten doen. "Je bent een sterke jongen met al veel op je pad, maar nu moet je even een stapje terug doen." Ze richt zich ook nog even tot Miguels kindje Djevaina. "Denkend aan jou kleine moppe, die haar papa nog lang nodig heeft en wij onze knul."