Hoe gaat het nu met Miguel Buddenbruck uit Een Huis Vol?

Een Huis Vol-ster Miguel van de familie Buddenbruck belandde deze week in het ziekenhuis nadat hij werd getroffen door een hartinfarct. Hoe is het nu met hem? Moeder Thaila geeft een update.

Famile Buddenbruck

De schrik zat er begrijpelijk énorm in bij de Buddenbruckjes toen het begin deze week opeens helemaal de verkeerde kant op ging met Miguels gezondheid. De oudste zoon van het grote gezin werd plots grauw en zijn hoofd begon te shaken. "Hij viel weg", schreef Thaila op Insta. Later hoorden zij en Buddenbruck-vader Rob dat hun zoon naar alle waarschijnlijkheid door een hartinfarct werd getroffen. "Wij houden van heel veel van jou. Je hebt ons allemaal laten schrikken. Maar vergeet niet: wij zijn er voor jou", stak ze haar zoon een hart onder de riem.

Hoe gaat het nu met Miguel Buddenbruck?

Gisteren meldde Thaila al dat het wat beter ging met Miguel na wat medicatie. Hoe gaat het nu? "Met Miguel gaat het naar omstandigheden goed. Hij moet nu even een stapje terug nemen, rustig aan doen en vooral geen stress. En luisteren naar zijn lichaam." In haar nieuwste Insta-story spreekt Thaila ook haar dank uit voor alle support die zij en de familie mochten ontvangen. "Wij willen iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes."

Instagram @buddenbruckjes
© Instagram @buddenbruckjes