Johan Jelies worstelt met een Ikea-bed in Een Huis Vol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johan Jelies worstelt met een Ikea-bed in Een Huis Vol
RealityTVEen Huis Vol

Een Huis Vol: Johan Jelies versus een Ikea-bed

|
|

Laatste update:

Nog geen twee weken na de start van Een Huis Vol was het alweer tijd voor de laatste aflevering van het seizoen. Kijkers genoten van Johan, die in de clinch lag met een Ikea-bed.

Terwijl Harrie en Johan aan het klussen zijn, mijmert moeder Janneke over nóg meer kinderen. Dochter Johni verhuist nu naar haar eigen kinderkamertje, en daardoor slapen Johan en Janneke eindelijk weer met z’n tweeën op een kamer. De zwangerschap was heel zwaar, ik merkte aan m’n lichaam dat ik al wat ouder ben. Dan kan ik m’n hart wel volgen, en denken ‘ik wil er nog wel een kleintje bij’, maar dat gevoel blijft. Het is toch mooi!’

Voor vader Johan is het met negen kinderen óók wel mooi geweest. ‘Ik heb altijd een groot gezin gewild, maar op een gegeven ogenblik is het klaar. Als we meer kinderen hadden gewild hadden we eerder getrouwd moeten zijn. Het wordt ook tijd dat je uit de kleintjes gaat.’

Johan Jelies versus een Ikea-bed in Een Huis Vol

Timmerman - Ikea-bed: 0-1

Johan heeft zijn gezin prima onder controle, maar het in elkaar zetten van het Ikea-bed gaat natuurlijk niet in één keer goed. ‘Ik heb een probleem… Ik heb de verkeerde stang gepakt.’ Als moeder Janneke na een tijdje poolshoogte komt nemen legt Johan uit: ‘Het is makkelijk, maar het is heel veel!’ De rest van de aflevering zouden we Johan niet meer terugzien, terwijl hij worstelde met het zelfbouwbed… Johan is timmerman, dus mocht je ooit zelf hebben staan vloeken naast een mislukt meubelstuk: het ligt waarschijnlijk niet aan jou!

Grappig slot Een Huis Vol

Zo kwam er al snel weer een einde aan het seizoen van Een Huis Vol: kijkers konden/wilden niet geloven dat het populaire programma weer stopte.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

We verwachten trouwens wel dat het populaire programma over een tijdje weer terugkeert. Samen met B&B Vol Liefde is het één van de weinige zomerhits. Hier vind je alle hoogtepunten uit het afgelopen seizoen van Een Huis Vol.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder