Edsilia Rombley

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Edsilia Rombley
HLF8

Edsilia Rombley heeft geen contact meer met Glennis Grace: ‘Heel erg’

|
|

Laatste update:

Edsilia Rombley was jarenlang een grote vriendin van Glennis Grace en ze werkten zelfs samen aan de concertreeks Ladies of Soul. Maar van die vriendschap is weinig meer over sinds het Jumbo-incident waarvoor Glennis onlangs voor de rechter moest verschijnen. Edsilia zegt in HLF8 dat ze geen contact meer heeft met haar bestie.

Hallo Jumbo

Gisteravond was Edsilia te gast bij HLF8 (waar inmiddels het stof van hun eigen schandaal is gaan liggen). Daar werd onder andere gesproken over de WK-reclame van Jumbo, die wegens ophef razendsnel van de buis werd gehaald. Presentatrice Hélène Hendriks zag een bruggetje: “Ik zit even na te denken, over Jumbo gesproken… Natuurlijk, Glennis, onlosmakelijk verbonden. Heb je haar nog gesproken?”

Heel zwaar

Edsilia antwoordt “nee” waarop Hélène vraagt of ze geen behoefte daaraan heeft. “Nou, behoefte klinkt zo…” Hélène laat haar vislijntje ietsje los: “Oh ja, dat klinkt wel heel zwaar.”

Edsilia: “Ja, van: ‘Geen behoefte aan.’ Nee, ik heb haar niet gesproken. Ik vind het gewoon allemaal heel erg, maar nee… Nog niet.”

Vrienden verliezen

Het is opmerkelijk omdat Edsilia en Glennis jarenlang zeer goede vriendinnen waren. Eerder sneerde de geplaagde zangeres nog in Jinek dat ze vriendschappen heeft verloren door het geweld in de Jumbo. Nou, vrienden die afstand van mij hebben genomen snap ik niet.” Daarmee doelde ze vooral op Fred van Leer, of was dat ook deels een verwijt naar Edsilia Rombley?

HLF8 zie je iedere werkdag om 19.30 uur op SBS6.

Lees verder