ronald molendijk glennis grace shownieuws

Veronica Superguide logo
ronald molendijk glennis grace shownieuws
BN'ersSBSOphefShownieuwsTV

Glennis Grace ‘naar de klote’ na schrappen shows Fred van Leer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Glennis Grace is niet langer welkom op de shows van Fred van Leer. Volgens Ronald Molendijk is Glennis ‘helemaal naar de klote’ door het nieuws: “Ze was haar tranen aan het verbijten.

Glennis Grace niet welkom bij Fred van Leer

Gisteren bleek dat Glennis Grace, die definitief gedagvaard wordt door het OM, niet meer welkom is bij Fred & Friends, de shows die Fred van Leer op 17 en 18 juni in Ahoy geeft. De zangeres werd in eerste instantie nog wel aangekondigd, maar is nu uit de line-up van de shows geschrapt. En dat is pijnlijk, aangezien de twee ooit dikke ‘matties’ waren…

'Tranen aan het verbijten'

Ronald Molendijk vertelt in Shownieuws dat zijn ‘kaak openviel’ toen hij het nieuws hoorde. De dj is namelijk van mening dat Glennis eerder nog wel voor Fred klaarstond toen zijn sekstape openbaar werd gemaakt. Ze zong hem zelfs nog toe in Hoge Bomen. Ronald had het daarom ‘zo sterk’ gevonden als Fred zijn uitnodiging niet had ingetrokken. De dj geeft aan sowieso grote moeite te hebben met het ‘schrappen’ van mensen. Volgens hem heeft 'cancelen' enkel te maken met druk van een enkeling op social media.

Ronald vertelt met Glennis gesproken te hebben. Hij stelt dat de zangeres ‘helemaal naar de klote’ is: “Ik kon duidelijk horen dat ze haar tranen aan het verbijten was.

Shownieuws zie je elke dag rond 23:00 uur op SBS6. Deze zomer neemt het tv-programma trouwens ook nog het tijdsslot van HLF8 over.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder