Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Edsilia Rombley, Chantal Janzen en Jan Smit

Edsilia, Chantal en Jan gevraagd voor Eurovisiesongfestival 2021

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley zijn gevraagd om ook in 2021 het Eurovisiesongfestival te presenteren. Dat zei zangeres Edsilia gisteravond aan tafel bij Beau.

Edsilia, Chantal en Jan ook in 2021 bij Songfestival

Ondanks dat het nog niet helemaal zeker is of het Eurovisiesongfestival volgend jaar wél in zijn traditionele vorm door kan gaan, is Edsilia Rombley hoopvol! De zangeres liet gisteravond bij Beau weten dat zij ook in 2021 het liedjesfestijn mag presenteren. Uiteraard doet ze dat dan wederom met Chantal Janzen en Jan Smit. Edsilia heeft dat zelfs hoogstpersoonlijk gecheckt: "Ja, ik heb het nog even dubbel gecheckt: 'mogen we volgend jaar weer komen?', en ja Chantal, ik en Jan mogen het volgend jaar doen."

Eurovision: Shine A Light als vervanger Songfestival

Edsilia zou dit jaar de rol van gastvrouw in de Green Room op zich nemen. Helaas gooide de coronacrisis roet in het eten… Zodoende vindt het Eurovisiesongfestival dit jaar in aangepaste vorm plaats. Op de dag van de finale (volgende week zaterdag, dus) is de tv-show Eurovision: Shine A Light te zien. Ook hierin is een rol weggelegd voor Edsilia, Chantal en Jan. We vermoeden echter dat de presentatoren stiekem toch wel een klein beetje balen… Daarom is het goed om te horen dat ze volgend jaar een herkansing krijgen!

Eurovision: Europe Shine A Light is zaterdag 16 mei om 21:00 te zien op NPO1.

Lees verder