Eddie Murphy bijna geslagen door dochter in Coming 2 America

Door Redactie
Eddie Murphy in Coming 2 America

Eddie Murphy gaf zijn dochter bijna huisarrest bij de opnames van Coming 2 America. Bella – die Omma speelt - liet weten dat het maar net goed ging tijdens het filmen van een vechtscène.

De 19-jarige actrice vertelt aan Entertainment Tonight dat ze haar vader bijna verwondde. Ze moest met een vechtstok op hem afkomen en doen alsof ze hem sloeg. Het ‘doen alsof’ ging alleen bijna mis.

Bankplakkers: dé podcast over films en series!

'You’re grounded'

Bella Murphy vertelt dat ze veel te dichtbij kwam. Ze raakte bijna de knokkels van Eddie. “I saw his life flash before his eyes and we were just frozen.” De regisseur zei ‘cut’ en de spanning brak snel door Eddie: “You’re grounded!

Eerste filmrol

Dat huisarrest kwam er niet, maar dit was wel een spannende scène voor Bella. Ze wilde haar eerste filmrol niet verpesten. Bella was bang dat ze Wesley Snipes ook zou raken met haar stok, omdat hij ernaast stond. Ze zegt lachend: “I don’t want to hit Wesley Snipes in the head with a stick in between filming, you know? It was my first movie.

Coming 2 America

Na ruim 30 jaar is de sequel van Coming to America een feit. In het eerste deel vertrok prins Akeem (Eddie Murphy) undercover naar New York om zijn droomvrouw te vinden. Dit is zeker de beste film van comedylegende Eddie Murphy. In deze sequel staat Akeem op het punt om koning te worden, maar dat lukt alleen als hij zijn vaders laatste wens vervult.

Coming 2 America zie je vanaf 5 maart via Amazon Prime Video.