Doutzen Kroes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Doutzen Kroes

Doutzen Kroes deelt corona complottheorie op Instagram

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

De corona complotclub heeft er een nieuw lid bij en het is... topmodel Doutzen Kroes! Ze spreekt zich op Instagram uit over de aanpak van de overheid en de media omtrent het coronavirus. De fashion-ster heeft een hoop vragen over de rol die deze instanties maar ook de farmaceutische industrie spelen tijdens de coronacrisis. Daarbij haalt ze het hele aluhoedje-woordenboek erbij: follow the money, wake up people, connect the dots, follow your heart and instinct, use the force Luke... oh wacht, die niet. Eerder was Doutzen Kroes nog dankbaar voor het coronavirus, dus het is niet de eerste keer dat ze in het nieuws komt voor bizarre uitspraken.

‘Willen ze ons wel gezond?’

Het model zit vol onzekerheden en twijfels. Ze beweert dat de media, farmaceutische bedrijven en de overheid veel voor ons verzwijgen. Ze heeft sowieso 'urenlang onderzoek' gedaan en daardoor borrelden al die vragen naar boven. In de post hieronder komt ze alleen met nul antwoorden...

Doutzen vraagt zich onder andere af waarom de overheid niet aanraadt ons immuunsysteem te versterken, door gezond te eten en genoeg vitamines in te nemen. Je weet wel... als een soort van centrum voor voeding... of een Voedingscentrum. Wanneer Doutzen Kroes haar onderzoek publiceert en in welk wetenschappelijk tijdschrift, is nog niet bekend.

Steun van BN'ers

Veel van Doutzen haar miljoenen volgers vinden dat ze gelijk heeft, maar er zijn er ook veel die niet kunnen geloven dat ze dit plaatst. De post is inmiddels al bijna 17.000 keer geliked. BN'ers hebben het maar moeilijk met het coronavirus. Eerder plaatste Fajah Lourens ook al complottheorieën over het coronavirus. En André Hazes en Gerard Joling vonden het coronavirus in het begin grote onzin.

Lees verder