Ferry Doedens in The Roast of Ali B op Comedy Central

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ferry Doedens in The Roast of Ali B op Comedy Central

Doodse stilte bij Ferry Doedens in The Roast of Ali B: 'dit was pijnlijk'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gisteren zond Comedy Central alweer de vierde nationale Roast uit en niemand minder dan Ali B mocht aan het spit. BN'ers en comedians confronteerden hem keihard met scherpe grappen en 'over het randje'-opmerkingen, alleen bij Ferry Doedens viel het akelig stil. 

De Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur bracht het er niet goed vanaf. Op de BN'er-bank werd maar weinig gelachen en ook in de zaal viel een doodse stilte. Kijkers thuis viel het ook op. 'Waar is Peter Pannekoek als je hem nodig hebt?', vroeg men zich zelfs af. Nou... de überroaster was er dit jaar niet bij, maar nam wél een snoeiharde videoboodschap op waarin hij Ali helemaal kapotmaakt. 

Pijnlijk

'Dit was pijnlijk', zo klinkt het op twitter na Ferry's 'roast'. Het was gênant, maar daar weet Ali gelukkig ook alles van. Natuurlijk: Ferry is, net als sommige collega-roasters als Prem, Brace, Waylon en I Am Aisha, géén comedian. Daarom pleit iemand er zelfs voor om degene die zijn grappen schreef, te ontslaan. 

Geknipt

Daarnaast suggereren meerdere kijkers dat Comedy Central flink knipte in Ferry's aandeel van de show, iets waar Steven Brunswijk eerder al op hintte in RTL Boulevard. De comedian was bij de opnames aanwezig en merkte ook al dat de GTST-acteur nogal door het ijs zakte. Zijn roast was overduidelijk korter dan die van de anderen.  

The Roast of Ali B gemist? Kijk 'm hier terug!

Lees verder