Donald Glover als Lando Calrissian in Star Wars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Donald Glover als Lando Calrissian in Star Wars

‘Donald Glover krijgt zijn eigen Star Wars-serie op Disney+’

|
|

Laatste update:

Solo: A Star Wars Story staat niet bepaald bekend als de meest sprankelende Star Wars-film aller tijden. Een van de weinige lichtpuntjes was de casting van Donald Glover als een jonge Lando Calrissian. Maar het lijkt erop dat nu Lando nu zelf Solo gaat! Er gaan namelijk hardnekkige geruchten dat de Community-ster een comeback maakt als Lando in zijn eigen Star Wars-serie op Disney+!

Reputatie

Het verhaal dat Donald Glover een comeback maakt als Lando werd door Noah Outlaw de wereld in geholpen. Gelukkig is dat niet de eerste beste bron: hij host namelijk de Star Wars-podcast Kessel Run Radio! Oké, dat klonk iets minder overtuigend dan we hadden gehoopt, maar we nemen aan dat hij er weinig belang bij heeft om zijn reputatie op het spel te zetten...

Multitalent

Hoewel er nog geen enkele officiële bron die dit nieuws kan bevestigen, is het geen geheim dat Disney een zwak heeft voor de charismatische Glover. Zo sprak dit multitalent ook al de stem in van Simba in de kaskraker The Lion King. Nu maar hopen dat dit project meer vaart maakt dan de langverwachte Community-film!

Lees verder