Community

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Community

Komt er eindelijk een Community-film?

|
|

Laatste update:

Nu de geniale sitcom Community sinds vorige maand op Netflix staat, gebeuren er weer allerlei dingen rondom de toekomst van onze Greendale-studiegroep. Komt die langverwachte film er nu eindelijk aan? 

Daar lijkt het wel op! Al jáááren hopen fans dat de bekende Community-leus, #SixSeasonsAndAMovie (die een eigen leven is gaan leiden), uitkomt. En we zitten er nu dichterbij dan ooit, zo lijkt het. 

Community-film

Maker en bedenker Dan Harmon geeft in een interview met The Wrap namelijk aan dat hij serieuze gesprekken voert over dé Community-film. Er staat iets te gebeuren! En de hernieuwde populariteit door Netflix heeft daar alles mee te maken. "I can say that there are conversations happening that people would want to be happening", aldus Dan. "I’m very, very excited about the coming months."

Reünie

Omdat Netflix nu (in ieder geval deels) de rechten bezit, lijkt een Netflix-Community-film ons de meest logische optie. Hoe en wat moet de komende maanden blijken, maar als we Dan mogen geloven, komt het uiteindelijk allemaal goed. Overigens kunnen Community-fans ook alvast uitkijken naar iets anders: een zogenoemde table read. De cast - met uitzondering van Chevy Chase - komt maandag bijeen voor een soort 'hervertelling' van een seizoen 5-aflevering. Via een Zoom-stream hopen de acteurs geld op te halen voor goede doelen die zorgmedewerkers voorzien van eten tijdens de coronacrisis. Oh ja: de cast kwam vorige week ook al samen voor een héérlijke reünie.

Lees verder