Dit zijn de vier nieuwe koppels van Temptation Island: Love or Leave!

Ruzies, vreemdgaan en veel cocktails tijdens de ultieme relatietest. Op 30 maart start alweer een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave. We weten eindelijk welke koppels er mee zullen doen aan deze tropische uitdaging.

Temptation Island: Love or Leave Kaj Gorgels en Monica Geuze

Het gaat weer gepresenteerd worden door Kaj Gorgels en Monica Geuze, alleen is dit seizoen een tikkeltje anders dan je gewend bent. Dit seizoen is er namelijk sprake van een zeker ‘secret koppel.’ Dit zorgt ervoor dat één van de koppels de unieke kans krijgt om vooraf tijd door te brengen met de vrijgezelle mannen of vrouwen om stiekem voorkennis op te doen.

Mitch en Iris

De 26-jarige Iris en de 29-jarige Mitch zijn drie jaar samen en zijn onafscheidelijk van elkaar. Ze hebben elkaar leren kennen via social-media, en hebben inmiddels een koophuis, auto en twee katten. Ondanks de onafscheidelijkheid geeft Iris aan regelmatig intimiteit en romantiek te missen. Om te kijken of hun relatie sterk genoeg zal zijn, gaan ze nu de uitdaging van Temptation aan.

Mitch en Iris Tempation Island: Love or Leave
© RTL Beeldbank/Tom Cornelissen

Shanta en Joël

De liefde van de 21-jarige Shanta en de 24-jarige Joël is nog pril. Ze zijn één jaar een stel en wonen inmiddels samen. Bij hun eerste ontmoeting was het liefde op het eerste gezicht en sindsdien kunnen ze niet meer zonder elkaar. Shanta en Joël krijgen beide regelmatig aandacht van de dames en heren, wat niet makkelijk is als je allebei jaloers bent aangelegd. Dit zorgt namelijk voor de nodige onderlinge frustraties.

Shanta en Joël Temptation Island: Love or Leave
© RTL Beeldbank/Tom Cornelissen

Lester en Miriam

De 21-jarige Miriam en de 27-jarige Lester zijn inmiddels al 2,5 jaar een liefdeskoppel, maar twijfelen soms over hun relatie. Waar Miriam snel jaloers kan zijn, heeft Lester soms graag wat meer vrijheid. Zouden ze er samen uitkomen na dit Temptation-avontuur?

Miriam en Lester Temptation Island: Love or Leave
© RTL Beeldbank/Tom Cornelissen

Evie en Mike

Voor de 23-jarige Evie en de 29-jarige Mike is Temptation Island niet onbekend. Ze zaten allebei in het eerste seizoen, waar ze geen liefde vonden bij de toenmalige koppels, maar wel bij elkaar. Inmiddels zijn ze twee jaar samen, maar loopt het koppel tegen een belangrijk iets aan waar ze niet gelijk liggen: de kinderwens. Mike moet er niks van hebben, Evie zou dolgraag kinderen willen.

Evie en Mike Temptation Island: Love or Leave
© RTL Beeldbank/Tom Cornelissen

Temptation Island: Love or Leave is vanaf donderdag 30 maart wekelijks te zien bij Videoland.