Kaj Gorgels en Monica Geuze, Temptation Island

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kaj Gorgels en Monica Geuze, Temptation Island
Temptation IslandReality

Temptation Island: Love or Leave krijgt nieuw seizoen op Videoland

|
|

Laatste update:

Realityliefhebbers opgelet! Temptation Island: Love or Leave keert terug met een nieuw seizoen op Videoland. Het kan nog even duren voordat we weer van meer drama kunnen genieten... Er worden namelijk nog deelnemers gezocht!

Diepere connectie

Vier nieuwe koppels zullen het ultieme liefdesexperiment aangaan, waarbij ze gescheiden van elkaar worden blootgesteld aan de verleidingen van een hoop single dames en mannen. Temptation Island is met het concept Love or Leave een aantal jaren terug wel een iets andere richting in geslagen. Er is meer aandacht voor het vinden van een diepere connectie en het groeien als persoon. Het is niet bekend of de 'Swing of Love' weer terugkeert.

Hoe echt is Temptation Island nu eigenlijk?

Koppels en singles gezocht

Videoland is momenteel op zoek naar nieuwe deelnemers voor het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave. "Twijfel jij over je relatie of ben je juist op zoek naar een serieuze relatie? Dan is dit je kans!" is er te lezen in de oproep. Dat het liefdesexperiment lang niet altijd goed afloopt, is echter geen geheim.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder