Hip Hop Stars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hip Hop Stars

Tv-tips: dit zijn de 3 leukste programma's van vanavond

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vanavond worden BN'ers omgetoverd tot rappers in Hip Hop Stars, troosten Arjan en Marleen nabestaanden op begraafplaatsen en stijgt de spanning tot ongekende hoogtes in de dramaserie Agent Hamilton. Wat ga jij kijken vanavond?

Hip Hop Stars

20:30 - 21:30 uur op NPO 1, muziekprogramma

Hiphopartiesten gaan aan de slag met bekende Nederlanders in de hoop hen om te toveren tot rappers. Vanavond opent het seizoen met Karin Bloemen die samen met haar coach Jayh Jawson een moderne dicht maakt over een traumatische gebeurtenis in haar jeugd. Radio-dj Fien Vermeulen doet samen met rapper Keizer een poging tot een modern gedicht. De jonge blondine overleefde kanker en gebruikt die ervaring als inspiratie voor haar persoonlijke rap.

Tv-tips: dit zijn de 3 leukste programma's van vanavond

Ik Mis Je

19:15 - 19:45 uur op NPO 2, reportageprogramma

Arjan Lock en Marleen Stelling bezoeken Nederlandse begraafplaatsen om met nabestaanden te praten over het verlies van een dierbare. Juist op deze plek waar het gemis zo groot is worden veel liefdevolle verhalen gedeeld. Verhalen over eerste ontmoetingen, liefde en de herinneringen die mensen het meest zijn bijgebleven.

Tv-tips: dit zijn de 3 leukste programma's van vanavond

Agent Hamilton 

20:30 - 22:10 uur op NPO 3, dramaserie

In deze Zweedse thrillerserie gaat Carl Hamilton na zijn training bij de Navy SEALs voor de CIA met een geheime missie naar Zweden. Een terreurgroep houdt het Scandinavische land in zijn greep met bomaanslagen en cyberaanvallen. Eenmaal in Zweden komt Hamilton een oude bekende tegen, een voormalig werkgever. Vanaf dat moment gaat hij aan de slag als dubbelagent. 

Kijk je liever tv wanneer dat jou uitkomt? Bekijk hier de leukste nieuwe films en series op Videoland.

Lees verder