Gemist: Rapper Keizer verrast vriend en vijand met zangkunsten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gemist: Rapper Keizer verrast vriend en vijand met zangkunsten

Gemist: Rapper Keizer verrast vriend en vijand met zangkunsten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We konden gisteren weer volop genieten van de zangkwaliteiten van bekend Nederland! Ruim een miljoen mensen keken naar de eerste aflevering van het tweede seizoen van It Takes 2.

Audities

Net als vorig jaar doen in It Takes 2 negen BN’ers, die van huis uit geen zangers zijn, blind auditie voor Waylon, Trijntje Oosterhuis en Glennis Grace. Het trio koos gisteren ieder drie BN’ers als hun duetpartners. In de komende afleveringen gaan deze drie de strijd met elkaar aan.

Bekende Nederlanders

De BN’ers zijn dit jaar weer lekker gevarieerd. Naast illusionist Hans Klok, cabaretier en presentator Ruben Nicolai en actrice Hanna Verboom zijn ook Buddy Vedder, Holly Mae Brood, Gijs Staverman, Tooske Ragas, Keizer en Bibi Breijman van de partij. De samenstelling van de vakjury is dit jaar iets anders. Roel van Velzen en John Ewbank maakten plaats voor radio-DJ Gerard Ekdom en zanger Nielson. Angela Groothuizen zit nog wel in de jury.

Keizer is een keizer!

Holly Mae beet gisteren het spits af. De grootste verrassing van de avond was ongetwijfeld rapper Keizer. Hij zong Nothing Really Matters van Mr. Probz en dat deed hij ontzettend goed! Bekijk zijn optreden bovenaan dit artikel terug!

Gelukkig bleek Keizer niet de enige met een gouden strot en het kiezen van de kandidaten verliep dan ook soepel. Bibi, Hanna en Holly eindigden in team Waylon. Buddy, Gijs en Hans zitten bij Glennis en Keizer, Ruben en Tooske bij Trijntje.

Jan Versteegh

Vorig jaar won BNN-presentator Jan Versteegh de zangwedstrijd. Hij was zelfs zo populair dat hij besloot een album genaamd It Takes Swing uit te brengen. Of de winnaar van dit jaar hetzelfde zal doen is nog even de vraag. Wil je de aflevering van gisteren terugkijken? Dat kan hier.

Lees verder