Dit wordt de nieuwe prins Philip in The Crown

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit wordt de nieuwe prins Philip in The Crown

Dit wordt de nieuwe prins Philip in The Crown

|
|

Laatste update:

The Crown is hard bezig met al haar acteurs te vervangen voor een nieuwe lading toneelbeesten. Na twee seizoenen van de fantastische Matt Smith, Claire Foy en Vanessa Kirby genoten te hebben, is het in het volgende seizoen de beurt aan een nieuwe groep acteurs om een iets oudere Royal Family te spelen.

Vervangers

Eerder werd al bekend gemaakt dat Claire Foy, die Koningin Elizabeth vertolkte, vervangen zal worden door Olivia Coleman en dat Helena Bonham Carter de rol van Prinses Margaret op zich zal nemen, die tot nu toe door Vanessa Kirby gespeeld is. Eindelijk is er nu ook nieuws over wie Prins Philip na Matt Smith zal gaan spelen.

Paul Bettany

Het schijnt dat acteur Paul Bettany as we speak aan het onderhandelen is over de rol! De 46-jarige Bettany is bekend van The Avengers, Iron man, The Da Vinci Code en A Beautiful Mind. Dit lijkt ons een fantastische keuze!

Seizoen 3

Het derde seizoen begint in de jaren 60 (de periode onder premier Wilson). De affaire rond prinses Diana wordt waarschijnlijk het onderwerp van het vierde seizoen. Toch zal Lady Di aan het einde van seizoen 3 al geïntroduceerd worden. Het is alleen nog even wachten op nieuws over wie Prinses Diana en Prins Charles zullen gaan spelen. En natuurlijk wachten we ook met smart op de releasedatum... Houd Superguide.nl in de gaten voor al het The Crown-nieuws!

Lees verder