Temptation Island Nieuw seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Temptation Island Nieuw seizoen

Gluren bij de buren! Dit is wanneer Temptation Island weer begint

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het nieuwe seizoen Temptation Island zal in ieder geval in één land te zien zijn. De Vlaamse zender VIJF bevestigde dat - ondanks alle commotie die vooral in Nederland ontstond - het veelbesproken programma sneller dan we denken op de Vlaamse beeldbuizen te zien zal zijn.

"Na heel wat speculatie over het nieuwe seizoen van Temptation Island, het aantal dagelijkse push ups van de vrijgezellen, welke vurige uitspraken de nieuwe kandidaten ditmaal zullen spuwen, welke en hoeveel koppels er zullen deelnemen aan deze editie, hoeveel kampvuren er zullen worden aangestoken, is er alvast één kogel door de kerk der verleiding: VIJF brengt dit voorjaar zowel de ultieme relatietest als Goedele on Top opnieuw naar Vlaanderen", zo maakt de Vlaamse zender vandaag bekend. "Het nieuwe seizoen van Temptation Island zal in februari bij VIJF te zien zijn."

Vijf koppels

Het nieuwe seizoen, waar we in Nederland dus via de officiële kanalen nog even geduld voor moeten hebben, belooft weer heel wat vuurwerk. Eerder wisten we namelijk op basis van geruchten al te melden dat er mogelijk vijf koppels de relatietest aangaan. Er zou namelijk net als in het vorige seizoen van de VIP-editie één koppel het programma vroegtijdig verlaten. De makers laten wel aan Het Laatste Nieuws weten dat alles op een correctie manier is verlopen en dat er tijdens of na de opnames geen klachten zijn geweest.

Maar dat is niet het enige spannende. Volgende de onderstaande preview zijn er dit jaar andere regels. Benieuwd? Bekijk hieronder de eerste beelden.

Lees verder