Wie is de Mol?, De Scheetjes en De Bauers in Argentinië

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wie is de Mol?, De Scheetjes en De Bauers in Argentinië

Dit is er in januari te zien op tv!

|
|

Laatste update:

Nieuw jaar, nieuwe tv-programma's! In januari is er weer genoeg kijkvoer voor ons, bestaande uit nieuwe programma's of seizoenen. Dit is er in januari te zien op tv. Bekijk ook waar we in 2020 het meest naar uitkijken!

1 januari 

Van der Valk

Van der Valk is gebaseerd op een spannende Britste misdaadserie, maar deze versie speelt zich gewoon in Amsterdam af. In de haven van de hoofdstad wordt het lichaam van een student gevonden. Van der Valk en zijn team storten zich meteen op de misdaad en al snel vinden ze nóg een lichaam. De kunstwereld en de gemeentepolitiek van Amsterdam komen opeens wel heel dicht bij elkaar.

De Bauers in Argentinië - 20.30 uur op RTL 4

Frans en Mariska Bauer reizen naar Zuid-Amerika en daar hoort natuurlijk een filmploeg bij zodat de kijkers thuis er niks van hoeven te missen!  Eerder bezocht het echtpaar de Verenigde Staten en China en dat vond het publiek naar meer smaken. 

5 januari 

Ted Bundy: Mind of a Monster 

De meest beruchte seriemoordenaar van Amerika: Ted Bundy vermoordde meer dan honderd vrouwen. Deze documentaire geeft inzicht op het leven van dit 'monster'. Want hoe kon het dat Bundy een heel normaal leven leidde als hij niet aan het moorden was? 

Dit is er in januari te zien op tv!

6 januari 

De Scheetjes 

3 jaar geleden zagen we hoe 'De Scheetjes' Hans en Karin in Ik Vertrek verhuisden naar Bonaire. Maar wat is er nu eigenlijk van hen terecht gekomen? Net zoals familie Meiland krijgen ze een reallifesoap. Naast een golfbaan willen ze nu namelijk ook een resort bouwen en dat betekent maar een ding: opnieuw allerlei drama met vergunningen en verbouwen...

11 januari 

Wie is de Mol? 

Het is weer tijd om je Mollenboekje erbij te pakken! Dit jaar speelt het spannende spel zich af in China en dit zijn de deelnemers die meedoen aan Wie is de Mol? 2020. Lukt het de Mol om onder de radar te blijven? En om zoveel mogelijk geld uit de pot te halen? 

14 januari 

Five Days Inside 

Beau van Erven Dorens gaf het presentatiestokje door aan maar liefst 3 (!) nieuwe presentatrices. In dit seizoen van Five Days Inside gaan Angela Groothuizen, Natasja Froger en Caroline Tensen om de beurt 5 dagen lang leven in verschillende instanties in Nederland. Zo laten ze zien hoe het is voor mensen om op zo'n plek te werken of wonen. 

22 januari 

Musical Awards Gala 2020 

Tijdens dit spektakel worden Awards voor Nederlands grootste musicalsterren en beste producties uitgereikt én krijgen we exclusieve beelden van het nieuwe musicalseizoen te zien! Erg indrukwekkend, omdat elk jaar alles uit de kast wordt gehaald. 

25 januari

De Alleskunner - 21.30 uur op SBS6

Vijftig mannen en vijftig vrouwen strijden tegen elkaar in 100 verschillende spellen. Elke ronde, waar je bijvoorbeeld moet figuurzagen, valt er een deelnemer af. Je hoeft niet de beste te zijn zolang je maar niet de slechtste bent! De winnaar blijft over: de alleskunner! 

31 januari 

Louis Theroux: Alcoholism 

Ook meegedaan aan Dry January? Vandaag is de laatste dag en dat wordt afgesloten met een documentaire over alcohol. Want wat doet het eigenlijk precies met mensen en hoe ongezond is het nou echt? Louis Theroux bezoekt het King’s College Hospital in Londen om antwoorden te zoeken. 

Dit is er in januari te zien op tv!

Lees verder