De Scheetjes: Hans en Karin ten Böhmer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Scheetjes: Hans en Karin ten Böhmer

SBS6 komt met opvolger Chateau Meiland: De Scheetjes uit Ik Vertrek!

|
|

Laatste update:

Het bekende Ik Vertrek koppel Hans en Karin ten Böhmer krijgt in navolging van Chateau Meiland óók een eigen realitysoap op SBS6!

Dat maakte Shownieuws zojuist bekend. Eerder ging juist nog het gerucht dat Hans en Karin voor de NPO zouden kiezen, maar dat ligt toch anders. De Scheetjes: bouwen op Bonaire is begin volgend jaar al te zien op SBS6. Maar: waar gaat het eigenlijk over? 

Hans en Karin

Hans en Karin kregen ruim drie jaar geleden hun eigen Ik Vertrek-aflevering. Met veel pijn, moeite en tegenslag openden de 'scheetjes' - zo noemen ze elkaar - een uitbundige mini-golfbaan op Bonaire. In De Scheetjes: bouwen op Bonaire zien we dat de twee willen uitbreiden. Naast de golfbaan willen ze nu ook een resort in Country & Western-stijl bouwen. Het hele gedoe met vergunning en bouwvallen begint weer helemaal opnieuw. Heerlijk!

De Scheetjes en De Meilandjes

Naast De Meilandjes (die nu zelfs hun eigen wijnen verkopen) krijgt SBS6 ook De Scheetjes. Net als Martien en Erica viel ook dit Ik Vertrek-koppeltje enorm in de smaak bij tv-kijkend Nederland. En met het gigantische succes van Martien en zijn dames lag het wel voor de hand dat er ook een tweede gezin aan de reallifesoap ging. We hoeven Chateau Meiland overigens niet héél lang te missen: met Kerst komen ze weer terug!

De Scheetjes: bouwen op Bonaire is vanaf begin 2020 te zien op SBS6.

Lees verder