Bob Sikkes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bob Sikkes

Bezet: dít is de vriend van Bob Sikkes uit Kopen Zonder Kijken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wie de perikelen rondom RTL 4-hit Kopen Zonder Kijken een béétje volgt, weet dat twitterend Nederland zich regelmatig groen en geel ergert aan de koppels en hun wensenlijstje. Maar er speelt ook altijd nog iets anders: mensen die in katzwijm vallen bij bouwkundige Bob Sikkes. Hen moeten we nu teleurstellen: hij heeft al een vriend!

Aannemer Bob krijgt elke week de zware taak om van een vaak klein budget soms héle huizen te restylen. Menig badkamer is gesneuveld door toedoen van Bob (in positieve zin natuurlijk). Zijn helderblauwe ogen, golvend grijze manen en dat woest tekenen op een plattegrond; veel kijkers smullen ervan. 

De vriend van Bob Sikkes

Nou, gezien de verliefde comments kan het misschien als een lichte shock komen, maar... Bob is van de markt! Hij is al jaren samen met zijn vriend Michiel Engbers, zo zien we in een interview van De Volkskrant, waarin de bouwkundige vertelt over zijn Amsterdamse optrekje van 160 vierkante meter dat hij destijds (in 2001) voor bijna 3 ton op de kop tikte. "In de loop der jaren hebben we eindeloos verbouwd", zei hij, wat trouwe kijkers van Kopen Zonder Kijken natuurlijk niet verrast. "Zo is de muur van de keuken eruit gehaald. Ik ben erg van het licht en die muur hield nogal wat licht tegen."

Bob en Michiel

Bob en Michiel, check hier hoe hij eruitziet, zijn dus al jaren samen. In tegenstelling tot Bob zit Michiel niet in de bouw. Hij werkt al twintig jaar in het onderwijs, momenteel als geschiedenisleraar op het Hageveld College.

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder