Het derde seizoen Sex Education laat niet lang op zich wachten!

Door Redactie
Sex Education S3

Wie in 2021 zijn Netflix-abonnement wilde opzeggen, moet dat toch nog maar eens heroverwegen. Aan het begin van het nieuwe jaar kan het zomaar eens zijn dat het derde seizoen van Sex Education te zien is.

We zeggen 'kan zomaar eens zijn', omdat we nog heel even voorzichtig moeten zijn. Het is namelijk niet het officiële kanaal van de streamingdienst, maar het Twitter-account Netflix Updates die het nieuws naar buiten brengt. Als we de makers hierachter mogen geloven, verschijnt het nieuwe seizoen op 17 januari 2021. Daar gaan we dus voor nu maar even vanuit! 

Teasers

Het is overigens geen nieuws meer dat er überhaupt een derde seizoen verschijnt. We werden eerder dit jaar door Netflix al geteased met een bijzondere video. Daarin was te zien hoe rector Micheal Groff door de gangen van de school loopt en vertelt over zijn nogal bijzondere leerlingen. Zo zal één van hen (en we weten allemaal dat we het over Otis hebben) uitgeroepen worden tot dé sekstherapeut van de school. Dat belooft wat! 

Donderdag 3 december: de virtuele Superguide pubquiz!

Coronavirus

Deze (vrij vroege) releasedatum is best bijzonder als je je bedenkt dat de opnames van deze reeks eerder nog werden uitgesteld vanwege de lockdown in het Verenigd Koninkrijk. Hoe de makers het hebben opgelost, blijft dan ook een raadsel. Maar het is niet dat we daar nog slapeloze nachten door gaan hebben. Wij zijn allang blij dat de nieuwe afleveringen niet lang op zich laten wachten.

Sex Education seizoen 3 is dus - als het goed is - vanaf 17 januari te zien op Netflix.