Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland

Binnenkijken: Dit is de nieuwe villa van Maxime Meiland

|
|

Laatste update:

De veelbesproken Chateau Meiland-ster Maxime Meiland - gisteren nog te zien in Vier handen op één buik - pakt lekker door! Ze stampte een nieuwe kinderkledingwebshop uit de grond en kocht samen met vriend Leroy een nieuw miljoenenonderkomen omdat haar huidige huis 'te klein' zou zijn. Door RTL Boulevard kunnen we nu ongegeneerd binnengluren.

Verslaggever Aran Bade mocht naar het Meiland-kantoor komen voor een video-itempje, waar ook wat Funda-beelden van Maxime's nieuwe Noordwijkse villa in staan. Maxime is nog niet zo lang geleden bevallen van dochtertje Vivé, maar voelt zich inmiddels weer fit genoeg om te werken. Dus nu ligt de kleine spruit gewoon te pitten in haar boxje op kantoor. Maar... dit was natuurlijk niet waarom Aran langskwam.

Maxime reageert op kritiek

Aran rook juice: Maxime kreeg namelijk bakken met drek over zich heen. Veel Chateau Meiland-kijkers vonden dat ze véél te arrogant was door te stellen dat de twee onder één-kapper waar ze nu nog woont, te klein is. Hoe blikt ze zelf terug op al het 'gezeik'? "Ik vind dat wel lastig", vertelt ze eerlijk. "Want aan de ene kant snap ik het ook wel weer... Als ik het dan zo terug zie op tv, dan denk ik: Jezus, wat een gedoe." Maar, aan de andere kant... "Ik werk er ook gewoon hard voor. Waarom zou ik het dan niet doen?"

Monciel all over again?

Maxime's vorige kledingimperium Monciel stortte als een kaartenhuis in elkaar na beschuldigingen van AliExpress-plagiaat. Het ging toen om een 'eigen' kledinglijn, maar het nieuwe bedrijf dat ze nu heeft opgestart, Villa Vito, is géén nieuwe wijn in oude zakken, zo benadrukte ze nogmaals. Het gaat hier namelijk om een webshop. Dan kan het zo zijn dat je producten ook op AliExpress-achtige sites ziet want Maxime claimt nu ook niet dat ze de kleding zelf ontwierp. Oftewel: een storm in een glas wijn.

Chateau Meiland is iedere maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder