Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland

Maxime Meiland openhartig over mislukte kledinglijn

|
|

Laatste update:

Realityster Maxime Meiland ging in de Chateau Meiland-aflevering van gisteren in op haar geflopte kledinglijn Monciel, die al vanaf het begin onder vuur lag toen men erachter kwam dat veel 'ontwerpen' van Maxime rechtstreeks van AliExpress kwamen. Ze erkende dat de lijn nogal mislukte en maakte bekend dat er iets goeds gebeurt met de restvoorraad kleding.

Die slecht ontvangen Anne Frank-grap van Maxime was dus niet het enige dat opviel aan de SBS6-uitzending van gisteren. De jongste Meiland-dochter nam geen blad voor de mond toen ze het over de geflopte onderneming had. Even geen 'wat goéééd'-sfeer dus...

Maxime over Monciel

"Ik vind het heel jammer dat het niet gelukt is", zo blikte Maxime terug tussen de dozen vol restvoorraad. "Ja, tuurlijk. Als ik dit dan zie denk ik ook: zonde, het is allemaal goede kleding. Ik had heel graag gewild dat dit goed geslaagd was, maar ja... dat is het natuurlijk helemaal niet." Eigenlijk, zo zegt ze, was het "een flop". Ze heeft er naar eigen zeggen wel veel van geleerd. "Hoe ik het dus niet moet doen."

Maxime Meiland openhartig over mislukte kledinglijn

Restvoorraad kleding

Maxime zat dus nog wel met een restvoorraad kleding. Een opkoper wilde die wel overnemen en daarom moesten Martien en zijn dochter de boel nog wel even netjes inpakken. "De kleding wordt doorgestuurd naar een gebied waar het goed van pas komt", hoorden we de voice-over zeggen. "Wat zullen ze het leuk hebben daar in dat land", vond Martien. "Wat denk je van dat orange? Misschien hebben ze daar ook wel Koningsdag." Om welk land het gaat, werd niet duidelijk.

Nieuwe onderneming

Maxime en kleding bleek dus geen gouden combi, maar ze gaat er toch gewoon mee door. Ze stort zich nu, met een nieuwe onderneming, op kinderkleding onder de naam 'Villa Vito'. 

Je ziet Chateau Meiland elke maandag en donderdag op SBS6, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder