Leontine Ruiters

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leontine Ruiters
BN'ers

‘Dit is de nieuwe liefde van Leontine Ruiters’

|
|

Laatste update:

We wisten natuurlijk al dat Marco Borsato en Leontine Ruiters geen man en vrouw meer waren, maar de 'vorm' die ze daarna toch weer vonden, is nu écht verleden tijd. Juice-koningin Yvonne Coldeweijer bracht eerder vandaag de scoop en die klopt nog ook: Leontine is weer happy met een nieuwe kerel!

"Het klopt dat wij elkaar aan het ontdekken zijn en dat is heel fijn en leuk", aldus de nieuwe man die Leontine in vuur en vlam zet. RTL Boulevard wist 'm te spreken om het nieuws te bevestigen nadat Yvonne Coldeweijer eerder vandaag met de scoop kwam. Of de twee ook écht volledig verliefd zijn? Dat willen ze 'liever nog even voor zichzelf houden'.

Wie is de nieuwe liefde van Leontine Ruiters?

Het gaat om John Huiberts, miljonair, ondernemer en Quote 500-tijger. Hieronder zie je 'm op de foto met oud-premier Jan Peter Balkenende.

Leontine en Marco Borsato

Marco en Leontine vormden jarenlang hét showbizzkoppel van Nederland. In 2020 kwam er een einde aan dat huwelijk, vermoedelijk omdat Marco vreemdging. In 2021 kwam er weer wat nieuws: Leontine en Marco waren toch weer - soort van - samen, al lieten ze de 'vorm' los. Na de misstanden rondom The Voice of Holland, waarbij Marco Borsato natuurlijk ook flink werd beschuldigd, zou Leontine opnieuw de liefdeshanddhoek in de ring hebben gegooid. Zoveel is wel duidelijk nu haar nieuwe vlam openlijk toegeeft dat ze dus niet meer bij Marco is.

Lees verder