Tom Hiddleston in Loki voor Disney+

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tom Hiddleston in Loki voor Disney+

Disney+ toont alle Marvel-series in adembenemende Super Bowl-spot

|
|

Laatste update:

Disney+ scoorde vorig jaar een grote hit met The Mandalorian. Maar sindsdien bleef het akelig stil op seriegebied bij de Netflix-concurrent. Dat de ‘new kid on the block’ echter meer te bieden heeft dan Star Wars en oude Disney-films, bleek wel uit het televisiespotje dat gisteravond werd vertoond tijdens de Super Bowl. Daarin komen in slechts dertig seconden drie Marvel-series voorbij die het hart van superheldenfans zeker sneller zal doen kloppen!

Prettig gestoord

De commercial begint met Falcon & Winter Soldier, die zich afgaande op de eerste beelden het best laat omschrijven als een spannende spionageserie in het Marvel-universum. Daarna is het de beurt aan WandaVision. De makers beloofden een prettig gestoorde parodie op de sitcomklassiekers uit de vorige eeuw. Zo te zien wordt die belofte meer dan ingelost. In de laatste seconden komt Tom Hiddleston nog even voorbij als Loki. En daarbij bewijst de Britse acteur dat de titelrol hem nog steeds past als een Infinity-handschoen!

Disney+ toont alle Marvel-series in adembenemende Super Bowl-spot

Black Widow

Het slechte nieuws is dat het nog wel even duurt voordat deze series hun debuut zullen maken. Falcon & Winter Soldier en Wandavision verschijnen ergens in de loop van dit jaar. Voor Loki moeten we echter wachten tot 2021. Gelukkig kunnen we in de tussentijd uitkijken naar Black Widow, die in april al in de bios verschijnt. En je raadt het nooit: ook daar is een gloednieuwe Super Bowl-trailer van verschenen!

Lees verder