• VI
  • TV

Wat vindt Dirk Kuyt van grappen over zijn look?

Dirk Kuyt reageert op de grappen over zijn gezicht

Voetballer Dirk Kuyt is de laatste jaren een ‘running gag’ op televisie. Na zijn voetbalcarrière liet de oud-Feyenoorder iets aan gezicht doen, en telkens als hij bij een talkshow zit vragen mensen zich af: ‘Is dat Dirk Kuyt?’ Vandaag heeft de nieuwe trainer van ADO Den Haag eindelijk gereageerd op alle grappen.

Voetbaltrainer Aad de Mos vertelde in de Veronica Ochtendshow dat voetbalclub ADO Den Haag ‘misschien wel de moeilijkste club is om te managen.’ Maar: ‘Als Kuyt de resultaten van ADO net zo strak trekt als zijn gezicht, dan moet het goedkomen.’

Kuyt werd vandaag officieel gepresenteerd als trainer van ADO, en op de persconferentie kreeg hij de grap van De Mos voor de voeten geworpen. 

Haagse Humor

‘Ik houd wel van Haagse humor: ik kan daar wel tegen. Die grapjes over m’n gezicht zijn al een jaar uit, dus ik kijk uit naar de nieuwe grapjes.’ Eerder gaf Kuyt al aan niet echt onder de indruk te zijn van alle grappen en verbazing. Als oud-voetballer is hij wel wat gewend qua vervelende opmerkingen.

Dirk Kuyt werd door Veronica Superguide uitgeroepen tot de meest opvallende gebotoxte tv-ster van 2021, en ook de heren van Vandaag Inside blikten er het afgelopen jaar vaak op terug. Het lijkt wel alsof er een ander hoofd op is gezet!’

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.