gtst goede tijden slechte tijden logo

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
gtst goede tijden slechte tijden logo

Wederom twee acteurs weg uit Goede Tijden, Slechte Tijden

|
|

Laatste update:

Slechte tijden voor Lana en Bobby... Over een paar dagen vertrekken de verliefde pubers namelijk uit Meerdijk. Wees echter niet te bedroefd! De twee laten namelijk weten onwijs genoten te hebben van hun tijd in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Lana en Bobby vertrekken uit GTST

Het is een komen en gaan in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Ditmaal moeten we zelfs afscheid nemen van twee personages: Lana (Faye Bezemer) en Bobby (Rein van Duivenboden). Rein laat RTL Boulevard weten zich vanaf het eerste moment thuis te hebben gevoeld op de set. Hij omschrijft zijn tijd in de soap als "leerzaam". Ook Faye kijkt met veel dankbaarheid en liefde terug op haar GTST-avontuur. “Ik ga het zeker missen, maar ik ben ook heel benieuwd wat de toekomst gaat brengen.”

Lana Bobby GTST Goede Tijden Slechte Tijden

Definitief vertrek uit Goede Tijden, Slechte Tijden

Anders dan bij sommige andere ex-soapies is het vertrek van Lana en Bobby zeer definitief. Bobby verdwijnt namelijk achter slot en grendel, waarna Lana een nieuwe start besluit te maken in Berlijn. Leegstand is in Meerdijk echter van korte duur! De makers van GTST hebben al laten weten dat er binnenkort ook weer nieuwe gezichten te zien zullen zijn in de soap. Maar eerst dus het afscheid: het vertrek van Rein is op 21 februari te zien op RTL 4. Lana zal op 25 februari haar biezen pakken.

PS De kans dat je Lana en Bobby terugziet op de Huishoudbeurs achten we dus niet zo groot...

Lees verder