Nieuw op Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw op Videoland

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wekelijks komen er weer nieuwe films en series op Videoland te staan. Afgelopen week waren dat onder andere De Hel van '63De GVR én een aantal kerstfilms! 

Series

Dubbelleven

De vriend van Karen is ook de vriend van Nina. Pas als hun vriend overlijdt, komen ze erachter dat hij over veel dingen heeft gelogen. Zijn dubbelleven heeft na zijn overlijden nog veel impact op de twee vrouwen. Hoe gaat het nu verder?

Team Spoedeisende Hulp

Grey's Anatomy in real life én in Nederland. Verpleegkundigen en artsen op de spoedeisende hulp worden hier gevolgd en je ziet van alles voorbijkomen: schroeven in iemands gezicht, brandwonden en medische problemen. 

Pauls Nummer 1 Show

Paul de Leeuw houdt niet op na het presenteren van hitprogramma Ranking the Stars: hij gaat gewoon door met Pauls Nummer 1 Show. Hierin gaan 3 gasten, die allemaal 1 ding gemeen hebben, de strijd tegen elkaar aan in een interessante quiz. In de allereerste aflevering kapt Paul de Leeuw Loretta Schrijver af en dat is nogal pijnlijk...

Quantico 

Alex Perrish is een voormalig FBI-agent, maar nu is ze hoofdverdachte van een terroristische aanval. Ze zet alles op alles om haar onschuld te bewijzen en daarvoor gaat ze terug naar het begin van haar carrière: de serie focust op flashbacks van Alex' FBI-training met haar collega's. 

Life of Kim

Het leven van Kim Feenstra is ontzettend druk. In Life of Kim laat ze zien hoe ze fotografie, modellenwerk en privé combineert. "Je kan veel van mij vinden, je kan veel van mij zeggen. Behalve: dat ik saai ben!" zegt Kim. 

Films

De Hel van '63

Back to 1963, toen de winter nog koud genoeg was om een Elfstedentocht door te laten gaan en specifiek deze was wel heel heftig. Zo heftig dat er zelfs een film over gemaakt is. Hierin zien we hoe 4 verschillende personages de Elfstedentocht hebben meegemaakt. En ja, dat was een ware hel!

Once Upon a Christmas Miracle

Ja hoor, het is november en dat betekent dat het eindelijk acceptabel is om weer in de kerstsfeer te komen. Videoland weet dat en zet daarom meerdere kerstfilms op de streamingdienst. Once Upon a Christmas Miracle doet een beetje denken aan Last Christmas met Emilia Clarke, die dit jaar in de bioscoop draait.

De GVR

De Grote Vriendelijke Reus gaat over vriendschap en het mag dan wel een kinderfilm zijn: hij is ontzettend leuk voor iedereen om te kijken. Samen met een jong meisje gaat deze lieve reus de strijd aan met andere mensetende reuzen, om de wereld te redden. 

Kick-Ass 2

Deel 1 stond al een tijdje op Videoland en daarom hebben ze deze week deel 2 van Kick-Ass ook maar toegevoegd! Er ontstaat een oorlog tussen de goede groep 'Justice Forever' en de foute bende 'Bad Guys'. Het draait allemaal om wraak in dit tweede deel. 

Lees verder