Déze presentator vervangt André van Duin in Heel Holland Bakt Kids

André van Duin
© Brunopress

Living legend André van Duin moet - helaas - het nieuwe seizoen van NPO 3's Heel Holland Bakt Kids skippen. Gelukkig gaat het programma wél door, maar dan met een nieuwe presentator.

Wie gaat de boel overnemen van André? Die eer gaat naar Edson da Graça! Hij presenteert voor Omroep MAX het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids, zo maakte de omroep bekend op de socials van Heel Holland Bakt.

Waarom doet André van Duin het niet zelf?

Dat zal even wennen zijn, HBB (Kids) zonder André van Duin. Waarom kan de presentator het dit jaar niet doen? Vanwege een "overvolle agenda" is er voor hem geen ruimte meer om de kindervariant van Heel Holland Bakt te presenteren, zo blijkt.

 

"Ik kan niet wachten om bij Heel Holland Bakt Kids aan de bak te gaan. Het is een enorme eer om André op te volgen", vertelt een dolblije Edson. De vaste juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven zijn ook weer van de partij.

Edson krijgt het nog drukker

Edson da Graça doet het momenteel erg lekker in Hilversum. Zo kondigde hij laatst ook al een prestigieuze tv-job aan. Hij zit in de vernieuwde jury van RTL 4-talentenjacht Holland's Got Talent, net als cabaretier Marc-Marie Huijbregts!

Heel Holland Bakt Kids zal in het najaar van 2022 te zien zijn op NPO 3. Kids van 9 tot en met 11 jaar kunnen zich nog opgeven om mee te doen!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Bron: ANP/Veronica Superguide