Nieuw op videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw op videoland

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Yes! Er staan weer nieuwe titels op Videoland. Onder andere Now You See Me, Cold Case en Wij kun je nu via de streamingdienst kijken!

Series

American Beauty Star

Spanning en sensatie in dit realityprogramma! 12 deelnemers uit alle lagen van de beautysector nemen het tegen elkaar op. Ze moeten verschillende opdrachten uitvoeren: looks creëeren, outfits ontwerpen en make-up opdoen. Maar één persoon mag zich uiteindelijk de American Beauty Star noemen.  

Slender Man Stabbing: The Untold Story

Je weet wel, Slender Man, die lange, creepy guy die door het bos wandelt. Er zijn genoeg spookverhalen over deze man te vinden en twee meiden sloegen daar volkomen in door. In een poging om contact met het horrorfiguur te krijgen, staken ze een vriendin neer in het bos. In deze documentaire wordt het bizarre verhaal verteld. 

Films

Now You See Me

'The Four Horsemen' is een team goochelaars die tijdens hun show een bank overvallen. FBI-agent Dylan zet alles op alles om deze groep op te pakken, maar dat is niet zo makkelijk. Met hun trucjes zijn ze hem altijd te slim af. Bekijk ook deze 6 misdaadbendes die ons hart stalen!

De Verbouwing

Tessa is een professionele chirurg en ze gaat een eigen privékliniek openen. Maar een goede baan maakt niet altijd gelukkig: haar huwelijk is een ramp, de verbouwing is een ramp en een vriend uit het verleden maakt haar hele leven ook nog eens tot een grote ramp. 

Wij

Tijd voor tienerdrama! Een groep 17-jarigen beleeft de alledaagse puberdrama: verliefd zijn en vriendjes hebben. Maar daarnaast beginnen ze ook nog een pornosite met z'n allen en komen ze zelfs in de prostitutie terecht. Het verhaal neemt opeens een hele andere wending... 

Lees verder