Deze BN’er weigerde De Bachelor te worden

Tony Junior in De Bachelor

DJ Tony Junior is momenteel te zien als De Bachelor: de felbegeerde vrijgezel waar (nu nog) tien dames om strijden. Een andere BN’er was óók lange tijd in de race, maar die deed uiteindelijk toch niet mee: presentator Rick Brandsteder!

In de Telegraaf zegt de presentator dat de makers van De Bachelor hem al een tijd pushen om zélf eens op zoek te gaan naar de liefde. “Ze proberen me al een tijdje zo ver te krijgen.”

Ondanks zijn reputatie als rokkenjager zat Rick er uiteindelijk toch niet op te wachten, ook al heeft hij er serieus over nagedacht. “Nee, dat gaat niet gebeuren. De liefde vind ik zoiets persoonlijks en kwetsbaars: dat houd ik liever voor mezelf.” Daarnaast is deelname aan De Bachelor niet zonder risico: het liefdesleven van Gaby Blaaser lag ineens helemaal op straat, inclusief drama!

Win het weekend van je dromen!

Diva is de diva van De Bachelor

De presentator begrijpt natuurlijk wél dat andere bachelors graag meedoen aan de show. “Het lijkt me fantastisch mooi dat 20 vrouwen zich speciaal voor mij aanmelden. De kans dat die éne er tussen zit is aanwezig.” 20? Maak er maar 2.000 van!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Kijkers van De Bachelor zijn behoorlijk enthousiast: ze vinden met name Diva een geweldig mens, door haar vrolijke humeur én haar opvallende stem. Op Instagram zei ze: “Zelf vind ik dat ik klink als een Teletubbie die aan de crack zit, dus ik snap helemaal waar die opmerkingen vandaan komen.” Pittig!

Zal Tony Junior de vrouw van zijn leven vinden? Zelfs zijn ex-vriendin Maan hoopt het voor hem! Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering van De Bachelor op Videoland.