Ferry Doedens Make Up Your Mind

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ferry Doedens Make Up Your Mind
BN'ersRTLMake Up Your MindTV

Déze BN'er was dragqueen Nina Fancy in Make Up Your Mind

|
|

Laatste update:

Welke BN’er werd door het team van Make Up Your Mind omgetoverd tot Nina Fancy? We vertellen je graag wie zich mocht verstoppen onder een heerlijke laag make-up… maar vanavond helaas al als tweede naar huis werd gestuurd.

Nina Fancy is… Ferry Doedens!

Vijf BN’ers betraden vanavond het podium van Make Up Your Mind. Ook in deze derde aflevering moesten er echter vier van hen het veld ruimen… De tweede afvaller van de avond was Nina Fancy. En dat bleek niemand minder te zijn dan Ferry Doedens

Helaas wist Ferry de lipsync-ronde niet te overleven. Het was vervolgens aan panelleden, Fred van Leer, Nikkie de Jager, Victor Mids en Elise Schaap, om te raden wie er schuilging achter het heerlijke flamboyante kostuum, dat hen grote Jennifer Lopez-vibes gaf. Knap genoeg hadden Fred en Elise het bij het juiste eind. Zij zagen dat het om ex-GTST-soapie Ferry ging.

 

We vertellen je graag hoe het tegenwoordig met Ferry gaat!

Ferry Doedens

De derde aflevering van Make Up Your Mind

Ferry was de tweede afvaller in de derde aflevering van Make Up Your Mind. Wie er als eerste naar huis gestuurd werd? Hier lees je meer over de onthulling van Miss Danger Rose. Ook leuk: speculeer mee over de identiteit van Juicy Andrews, de eerste dragqueen die doorging naar de finale.

Make Up Your Mind zie je elke zaterdag om 21.35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder