Deze bewoner moet Big Brother verlaten: 'Heb er vrede mee'

Door Cintha Rood
Big Brother

Ook deze week moest een van de bewoners van Big Brother het huis verlaten. Wij vertellen je alles over deze opvallende exit!

Let op! Er volgen spoilers voor de Big Brother-uitzending van vanavond.

De week nadat Dimitri het Big Brother-huis moest verlaten was er (weer) eentje vol ophef. Niet alleen was het een 'Hell Week' vol ontberingen. Ook liet Leroy zich van z'n slechtste kant zien: camera's betrapten hem terwijl hij in de douche naar de vrouwen zat te gluren, terwijl hij aan z'n geslachtsdeel zat.

De 31-jarige bewoner vond overigens zelf helemaal niet dat zijn gedrag grensoverschrijdend was, hij werd dan ook woest dat Big Brother hem een officiële waarschuwing had gegeven.

Deze bewoner moet Big Brother verlaten: 'Heb er vrede mee'

Slechte grap van Peter

Nawel, Peter en Salar konden alvast hun koffers pakken. Nawel was voor de derde keer achtereen genomineerd en Salar stond voor de tweede keer achtereen op de lijst. Peter schrok van zijn nominatie, hoewel het niet heel gek was dat hij was genomineerd.

Peter had zijn mede-bewoners verteld dat hij immuniteitspinnen had, terwijl dat in werkelijkheid wasmuntjes waren. Dat geintje kwam hem duur te staan. Salar had gelijk dikke mazzel: hij kon z'n koffers meteen weer uitpakken, want de kijkers wilden hem er in ieder geval niet uit hebben.

Deze bewoner moet Big Brother verlaten: 'Heb er vrede mee'

Deze persoon moest Big Brother verlaten

De fanbase van Nawel had massaal op de Vlaamse gestemd, en Peters geintje werd hem uiteindelijk fataal: hij moest direct naar huis. "Aan een kant vind ik het erg, aan de andere kant heb ik er vrede mee", zei een toch nog redelijk opgewekte Peter, toen hij de deur uit ging. "Ik had vandaag zoiets van: ja, ik wil koffie'. Een hoop kijkers vonden het jammer om hem te zien vertrekken.

Deze bewoner moet Big Brother verlaten: 'Heb er vrede mee'

Big Brother is elke werkdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL5. Op zaterdag start de uitzending om 20:00 uur. De livestreams op Videoland kun je 24/7 volgen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.