Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Veronica Inside

Johan Derksen met kromme tenen door Louis van Gaal

|
|

Laatste update:

Johan Derksen en René van der Gijp lagen in Veronica Inside dubbel om een promotiefilmpje van Louis van Gaal.

Johan Derksen en René van der Gijp hebben een haat-liefdeverhouding met bondscoach Louis van Gaal. Ja, ze vinden hem een briljante coach, maar ze moeten toch ook vaak lachen om zijn maniertjes. In Veronica Inside keken Wilfred Genee, Van der Gijp en Derksen naar een nieuw filmpje dat Louis van Gaal opnam om de jeugd meer te laten sporten. “Play football! Go running! Stay active and move!” Van der Gijp en Derksen houden het niet droog bij het geschreeuw van Louis.

“Dit zou voor iedere jonge jongen een reden zijn om het niet te doen”, sneert Derksen na afloop. “Louis is een gekkie die zichzelf zo serieus neemt, maar je hoeft niet bang te zijn dat hij de verkeerde mensen selecteert hoor, dat kun je hem wel toevertrouwen.”

Louis van Gaal versus Veronica Inside

De verhouding tussen de bondscoach en de mannen van Veronica Inside is niet héél erg goed. Wilfred Genee vertelde een paar maanden geleden een anecdote over Louis van Gaal: hij bood duizenden euro’s om níét bij Veronica Inside te hoeven zitten.

Inmiddels is duidelijk dat Johan Derksen voorlopig toch niet stopt met televisie. Samen met Genee en Van der Gijp gaat hij een dagelijkse talkshow maken die niet meer om voetbal draait. In De Oranjezomer zagen we al dat het trio dat prima voor elkaar krijgt!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder