Veronica Inside

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Veronica Inside

Eindelijk bevestigd: dagelijkse talkshow voor Veronica Inside-trio

|
|

Laatste update:

Een paar weken geleden ging het gerucht al dat er een dagelijks programma zou komen met de VI-mannen Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Maar dat was nog helemaal niet zeker, zei Johan vervolgens in Veronica Superguide. Nu is het dan toch eindelijk bevestigd door Talpa: er komt een dagelijks praatprogramma!

Tafelgasten

Het zou gaan om een dagelijkse talkshow op SBS6, die vanaf januari elke dag van 21.30 tot 22.30 uur te zien zal zijn. Veel meer informatie is er nog niet bekend. In RTL Boulevard wist Rob Goossens wel te melden dat er waarschijnlijk vaste tafelgasten zullen komen, zoals dat bij De Wereld Draait Door ook was. Eén van die gasten zou presentatrice Merel Westrik zijn. Ook zouden Leonie ter Braak en Özcan Akyol benaderd zijn.

Met Voice Control van Ziggo wordt streamen nóg leuker

Wensenlijstje

De Telegraaf weet te melden dat Johan nog wel een wensenlijstje heeft voor eventuele andere tafelgasten. Zo zou hij graag Henk Westbroek zien aanschuiven, omdat hij overal een mening over heeft. Ook presentator Sven Kockelmann staat op dat lijstje: de beste die je kunt bedenken, volgens Johan. 

Nu weten we dus wat Johan, René en Wilfred na Veronica Inside gaan doen. Benieuwd wat ze ervóór deden? Johan was onder andere profvoetballer en hier kun je lezen hoe Wilfred zijn carrière begon.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder