Denkend aan Holland de Elfstedentocht Janny van der Heijden André van Duin finish beeldje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Denkend aan Holland de Elfstedentocht Janny van der Heijden André van Duin finish beeldje

Denkend aan Holland-kijkers balen: ‘Tranen in mijn ogen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het was vanavond tijd voor de laatste aflevering van Denkend aan Holland, de Elfstedentocht met Janny van der Heijden en André van Duin. Kijkers balen vreselijk dat het programma nu alweer afgelopen is: "We gaan ze echt missen."

De laatste Denkend aan Holland, de Elfstedentocht 

Janny van der Heijden en André van Duin legden vanavond in Denkend aan Holland, de Elfstedentocht het laatste deel van hun boottocht door het winterse Friesland af. Ze voeren onder meer door Bartlehiem en Dokkum. De tocht eindigde op de Bonkevaart in Leeuwarden, waarna Janny en André feestelijk onthaald werden. Zo stond burgemeester Sybrand van Haersma Buma het duo op te wachten met bloemen. Ook kregen ze van de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden een beeldje.

'Wat moeten we nu gaan kijken?'

Het was weer een fijne aflevering... maar wel met een bitterzoet randje: het was namelijk de laatste aflevering van Denkend aan Holland, de Elfstedentocht. Kijkers balen enorm! Ze gaan het ‘heerlijke programma’ en de chemie tussen Janny en André vreselijk missen:

Hopelijk treuren de kijkers niet te lang... Er is namelijk altijd wel weer wat nieuws te kijken. Neem Project Rembrandt dat eindelijk terug van weggeweest is!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder