Tom Holland in Spider-Man 3

Veronica Superguide logo
Tom Holland in Spider-Man 3

Deepfake-video: Tom Holland vervangt Tobey Maguire in Spider-Man 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Altijd al willen zien hoe de huidige Spider-Man, Tom Holland, eruit zou zien in Spider-Man 3 (2007)? Nee? Nou, wij ook niet, maar we moeten er door een nieuwe, nogal enge deepfake-video toch aan geloven...

Deep-watte? Deepfake. Dat is een digitale techniek waarbij men bijvoorbeeld het hoofd van iemand op het lichaam van een ander plakt. En dat ziet er dan vrij geloofwaardig uit. Hierdoor kwam Dionne Stax laatst nog in de problemen: ze dook opeens op in een pornofilm. Nu krijgt ook Peter Parker een deepfake-make-over! 

Tom Holland en Tobey Maguire

Velen zien Tobey Maguire nog steeds als ultieme Spidey-vertolker. Maar zelfs die diehard-fans zullen het erover eens zijn dat Spider-Man 3 pure bagger was. Toch blijft Tobey's emo-versie van Peter Parker wel geinig om naar te kijken. Zeker met het gezicht van Tom Holland, kijk maar (gemaakt door YouTuber Aldo Jones): 

Spider-Man situatie

Zoals je begrijpt grijpen we al het vrolijke Spider-Man-nieuws met beide handen aan. Allemaal om ons af te leiden van de shitshow die momenteel gaande is tussen Disney en Sony. Hun gehannes om geld en ingewikkelde filmrechten leidden er recent toe dat Tom Holland's Spider-Man niet meer in het MCU mag opduiken.

Venom?

Gelukkig zijn we nog niet van Tom af: het zou zomaar kunnen dat hij nu zijn opwachting maakt in Venoms filmuniversum! Tom Hardy en Tom Holland in één film klinkt zeker niet verkeerd. Venom 2 heeft overigens al een zeer interessante regisseur gevonden

Lees verder