Deelnemers Temptation Island VIPS eindelijk bekend

Door Redactie
Yolanthe Sneijder Cabau en Kaj Gorgels in Temptation Island Vips

Deze maand gaat Temptation Island VIPS van start. En deze soort van bekende Nederlanders gaan de ultieme relatietest aan!

Spraakmakend

Nog maar een paar weekjes en dan begint er een nieuw seizoen van Temptation Island VIPS bij Videoland. Gisteren onthulde RTL welke BN’ers dit jaar zullen deelnemen aan de spraakmakende realityshow. Zoals wel vaker bij dit soort VIP-versies, is de gastenlijst niet heel indrukwekkend. Sterker nog, de namen van de kandidaten waren in maart al uitgelekt. Verwacht dan ook geen Wesley en Yo (hoewel Yo wel te zien is in het programma), Ronnie en Famke, Wendy en Erland, of überhaupt iemand met een eigen Wikipedia-pagina!

Verleiders

Dit jaar zal het deelnemersveld namelijk bestaan uit Fabrizio en Pommeline (Temptation Island), YouTuber Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin, Damian en Shirley (Oh Oh Daar Gaan We Weer) en Quentin en Channah (Ex on the Beach). Naar verluidt krijgen de deelnemers van Temptation VIPS het dit jaar extra moeilijk. Niet alleen moeten ze onthouden waar hun medespelers ook alweer bekend van zijn, er zijn ook nog eens meer verleiders dan ooit in het spel. De presentatie zal opnieuw in handen zijn van Yolanthe Sneijder Cabau en Kaj Gorgels.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is vanaf donderdag 27 juni te zien op Videoland.