Videoland maakt releasedatum Temptation Island VIPS 2019 bekend!

Videoland maakt releasedatum Temptation Island VIPS 2019 bekend!

Temptation-fans zijn inmiddels wel een beetje klaar met het (volgens velen) 'doodsaaie' reguliere seizoen. Voor die fans is er nu goed nieuws: Videoland maakt de releasedate van Temptation Island VIPS bekend!

Zet 27 juni maar in je agenda: dan zijn Kaj Gorgels en Yolantje Sneijder(?)-Cabau terug met een gloednieuwe Temptation Island VIPS. En bereid je voor op een lange rit. Gedurende 14 (!) weken komt er elke donderdag rond 9.00 een splinternieuwe aflevering online. 

Deelnemers 

Welke BN'ers doen eigenlijk mee aan de tweede VIPS-editie? Dat wil Videoland nog niet zeggen. Maar euh, wij weten wel beter. Het gonst namelijk van de geruchten. Eerder liet de doorgaans zéér betrouwbare Temptation-bezetene Michella 'Mies' Kox al wat namen vallen. Volgens haar doen de volgende celebs mee

Zwanger?! 

Eén koppeltje dat in ieder geval mee zou doen, 'onthulde' zichzelf een paar weken geleden. Dit was een noodgedwongen besluit van RTL, dat Ex on the Beach-sterren Channah en Quentin halverwege van het Temptation-eiland af gooide toen ze vertelden zwanger te zijn. Naar verluidt verlaten de twee ergens halverwege de serie. 

Videoland maakt releasedatum Temptation Island VIPS 2019 bekend!
Channah en Quentin

.Hopelijk bewaren de kandidaten al hun spanning, drama en sensatie (en gevaarlijke vechtpartijen) niet voor buiten het programma, zoals dit seizoen gebeurt met de reguliere Temptation...