Flikken Maastricht seizoen 14, Angela Schijf

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Flikken Maastricht seizoen 14, Angela Schijf

Bereid je voor! De trailer van Flikken Maastricht seizoen 14 is uit

|
|

Laatste update:

Fans hebben er meer dan een jaar op moeten wachten, maar op 3 januari 2020 start eindelijk het veertiende seizoen van Flikken Maastricht. Een goed moment om nu alvast vooruit te kijken. De trailer - vol spannende teasers - staat namelijk online. 

De trailer van het veertiende seizoen Flikken Maastricht belooft weer een boel spannende momenten. Zo is te zien hoe Eva (Angela Schijf) bijna wordt geraakt door een pistoolschot, een motortochtje maakt met Wolfs (Victor Reinier) en dat hun collega Marion (Oda Spelbos) het nog zwaar te verduren krijgt. Of deze gebeurtenissen allemaal te maken met het misdaadkartel Virtus et Justitia moet het seizoen gaan uitwijzen. Benieuwd? Kijk de volledige trailer hieronder.

Overtreffende trap

Het is alleen nog maar de vraag of het veertiende seizoen, waarvan we eerder de releasedatum onthulde, de vorige reeks kan overtreffen. Halverwege het dertiende seizoen lieten de makers de kijkers al ademloos achter toen hoofdinspecteur Frieda Mechels (Ria Eimers) dood werd aangetroffen in haar tuin. Kijkers lieten via social media weten in shock te zijn door dit opmerkelijke tv-moment. Het was sowieso een een opvallende gebeurtenis, aangezien Frieda Mechels al sinds 2012 een vaste waarde was in de reeks. Zij zal dus (in levende lijven) niet terugkeren in dit veertiende seizoen.

Lees verder