Victor Reinier in Flikken Maastricht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Victor Reinier in Flikken Maastricht

Flikken Maastricht: Seizoen 14 heeft een releasedatum

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Goed nieuws voor de fans van Flikken Maastricht: het aftellen naar Seizoen 14 van de razend populaire politieserie kan beginnen!

Spraakmakend

Het dertiende seizoen van Flikken Maastricht was misschien wel het meest spraakmakende seizoen ooit. De fans waren geschokt door de dood van een van de meest geliefde personages uit de serie, maar konden niet stoppen met kijken. Gelukkig werd vrij snel na de seizoensfinale bekend dat er al druk werkt gewerkt aan het veertiende deel in de reeks. Gisteren onthulde AVROTROS dan eindelijk wanneer het nieuwe seizoen in première gaat!

Sinister

De foto die de omroep op Instagram plaatste laat weinig aan de verbeelding over: het veertiende seizoen van Flikken Maastricht gaat volgend jaar op 3 januari van start. In de finale van Seizoen 13 was te zien hoe Floris Wolfs en Eva van Dongen de moordenaars van hun collega op de hielen zaten. Maar door hun speurtocht zouden zij wel eens het volgende slachtoffer kunnen worden van dit sinistere gezelschap… Uiteraard keren Victor Reinier en Angela Schijf terug in de hoofdrollen van dit doortastende politieduo!

Lees verder