De Luizenmoeder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Luizenmoeder

De Luizenmoeder-film komt eerder dan verwacht naar de bioscopen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hallo allemaal! De foute humor van gepanikeerde ouders en gestreste leerkrachten komt eerder terug dan verwacht. De film van hitserie De Luizenmoederverschijnt tóch sneller in de bioscoop.

Dat meldt distributeur Dutch FilmWorks. De film zou eigenlijk in het najaar pas te zien zijn, maar vanwege de versoepelingen van de coronamaatregelen lijkt dat eerder te lukken. Zet het maar vast in je agenda: 30 juni verschijnt Luizenmoeder – de film in de bioscoop!

De Luizenmoeder-film komt eerder dan verwacht naar de bioscopen

Flinke onderbezetting

De film heeft een lekker actueel thema: vanwege corona is er flinke onderbezetting op basisschool De Klimop en dat zet iedereen op scherp. Juf Ank probeert alles weer op de rails te krijgen, maar de ouders zijn nog veeleisender en de kinderen komen in opstand.

Zonder directeur Anton

Ilse Warringa kruipt terug in de rol van onze favoriete juf en maakt ook haar regiedebuut. Bijna alle castleden maken een comeback voor de film, maar we moeten wel iemand missen. Diederik Ebbinge, die de ongemakkelijke directeur Anton speelde, is niet te zien in de film en nam ook al eerder afscheid. Een nieuw gezicht is Beppie Melissen (Gooische Vrouwen), maar het is nog niet duidelijk welke rol zij op zich neemt.

De Luizenmoeder

Veel mensen waren meteen verkocht toen De Luizenmoeder in 2018 van start ging. De kijkcijfers gingen door het dak en de finale had zelfs 2,6 miljoen kijkers! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het schooljaar weer begint op basisschool de Klimop. Zin in een terugblikje? Check hier de 8 beste momenten van De Luizenmoeder.

De Luizenmoeder – de film verschijnt 30 juni in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder