jeffrey kuipers jeroen van der boom de hollandse nieuwe

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
jeffrey kuipers jeroen van der boom de hollandse nieuwe
SBSTV

De Hollandse Nieuwe: ‘baby van Gordon en Gerard’ maakt indruk

|
|

Laatste update:

Het was zojuist tijd voor de eerste halve finale van De Hollandse Nieuwe. Twee kandidaten mochten door naar de finale. We vertellen je graag wie er indruk maakten op de jury!

Halve finale De Hollandse Nieuwe

In De Hollandse Nieuwe reist Jeroen van der Boom samen met Danny de Munk, Samantha Steenwijk en René Froger door het land op zoek naar de nieuwe volkszanger van Nederland. De deelnemers die door waren naar de halve finale krijgen een budget van vijfhonderd euro voor hun volgende optreden. Van dat geld moeten ze onder meer de aankleding betalen.

Deze twee kandidaten zijn door

Van de kandidaten in deze eerste halve finale gaan er twee door naar de finale. We vertellen je graag wie dat zijn! De eerste kandidaat die door is, is Sani die Samantha eerder tot tranen wist te roeren. De tweede kandidaat die doorgaat, is Jeffrey Kuipers die vanwege zijn voorliefde voor glitters en danseressen door Jeroen wordt omschreven als de ‘baby van Gordon en Gerard’. Volgende week strijden de laatste zeven kandidaten voor de andere twee finaleplaatsen.

Er is nogal wat te doen over een van de juryleden van De Hollandse Nieuwe: Danny de Munk. Toch besloot Talpa gewoon door te gaan met de zangwedstrijd. Danny heeft inmiddels persoonlijk gereageerd op de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

De Hollandse Nieuwe zie je elke zaterdag om 20:55 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder