De drie Verraders over deelname: ‘Heb geen moment gelogen’

De Verraders is weer van start! Maria Fiselier, Sander Huisman en Katinka Simonse zijn door Tijl Beckand aangewezen als Verraders. Hoe vonden ze dat? En hoe hebben ze het spel beleefd?

Check hier onze De Verraders-overzichtspagina met het laatste nieuws én meer!

de drie verraders Maria Fiselier, Sander Huisman en Katinka Simonse

Zangeres Maria Fiselier werd gisteravond gekozen als een van de drie Verraders. Daar zat ze vooraf echter helemaal niet op te wachten, zo vertelt ze aan RTL Boulevard:Ik dacht: o, ik wil dit niet, ik wil dit niet. En vervolgens krijg ik die hand (van presentator Tijl Beckand, red.) op mijn schouder en dacht ik echt: o, dit is leuk!” Dj Sander Huisman is de tweede Verrader – ook al vindt niet iedereen hem even geschikt. Grappig genoeg hoopte ook hij in eerste instantie dat Tijl hem over zou slaan. Zo niet kunstenaar Katinka Simonse! “Ik had erop gerekend”, lacht ze.

We stellen alle 20 BN’ers graag aan je voor!

'Zo'n mindfuck'

Hoe is het de drie Verraders uiteindelijk bevallen? Sander vond het behoorlijk heftig: “Het is echt zo’n mindfuck. (…) Het doet echt hele gekke dingen met je. Het heeft echt heel veel impact op me gehad.” Dat vindt ook Maria: “Het is heel bizar wat er met je gebeurt psychisch”, zo stelt ze. “Het is een hele rare balans: alles wat je ziet van mij op de tv, is eigenlijk wie ik ben, maar ik lieg de boel bij elkaar." Katinka ziet dat net even anders: “Ik heb geen moment gelogen. Ik acteer. Dat is echt iets anders dan liegen.

RTL Boulevard zie je elke dag om 18.35 uur op RTL 4. De Verraders is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.