• Ophef
  • De Bachelor

De Bachelor-Sanne: ‘Helemaal geen seks gehad met Fabrizio’

Sanne in De Bachelor België

Huh?! Fabrizio had toch de lakens gedeeld met álle drie de dames met wie hij op dreamdate ging? Volgens de Amsterdamse deelneemster Sanne is daar helemaal niets van waar. Zij zegt dat ze helemaal geen seks had met Fabrizio op de 24 uurs-date van het programma De Bachelor België.

Geen bloemetjes buitengezet

In het nieuwe Grazia Zomerboek vertelt de kandidate volgens RTL Boulevard dat ze helemaal niet de bloemetjes heeft buitengezet met de oud-Temptation Island-verleider. “Op de 24 uurs-date en door zijn commentaar erna lijkt het of we seks hebben gehad, maar dat is niet zo”, zegt Sanne.

Spijt van deelname

Sanne is verder niet erg te spreken over haar deelname aan het programma. “Als ik heel eerlijk ben, vond ik het vreselijk. Ik zat met al die vrouwen in één huis en de meeste waren echt niet mijn type mens. Er was veel jaloezie en ik ben niet iemand die achter een man aan gaat lopen. Ik vond het vreselijk als we een opdracht of dansje moesten doen en dacht: ik ga echt niet voor jou met mijn kont schudden op tv.”

Eind goed, al goed?

Aan het eind van de serie gaf Fabrizio zijn laatste roos aan Madieke, maar de relatie hield niet lang stand. In ons eigen land zocht Stuk TV-presentator Thomas van der Vlugt de liefde en vond deze uiteindelijk in Merel. Zij zijn momenteel nog bij elkaar, maar houden relaties uit De Bachelor ooit echt stand?

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.