Is Fabrizio nog samen met De Bachelor-winnares?

Fabrizio

In de eerste aflevering ging Fabrizio met vijftien dames van start. Nu in de allerlaatste aflevering van De Bachelor heeft hij zijn keuze moeten maken. Wie is het geworden? En is hij nog samen met zijn uitgekozen vlam?

Laatste roos

De ouders van Fabrizio waren al een keer langsgekomen, maar nu weer om de overgebleven dames Margaux en Madieke nog beter te leren kennen. Ze lieten allebei een goede indruk achter. Uiteindelijk is Madieke de gelukkige winnaar die de laatste roos in ontvangst mag nemen.

Effectief

De bedoeling van mijn laatste roos aan Madieke te geven, was effectief een relatie te kunnen beginnen. We zouden elkaar vaker zien en dan zien we wel wat eruit komt”, vertelde Fabrizio na zijn avontuur in De Bachelor: na de roos

 

Geen verliefdheid

Toch ervaarde Madieke een bepaalde afstand. "We hebben dat heel open gecommuniceerd en hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen." Na vier weken proberen heeft het stel een punt achter de relatie gezet.

 

‘Ik zag het nut er niet van in’

Volgens Fabrizio ontbrak de chemie. "Die onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven na een viertal weken. Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken terwijl ik het gewoon niet voelde", legde hij uit. 

 

‘Beetje aan het uitzoeken’

De chemie die hij miste bij Madieke had hij wel met Margaux, maar zij wist de laatste roos niet te bemachtigen. Ik geef heel veel om hem en hij weet dat ook. We zijn nu gewoon een beetje aan het uitzoeken en we zien wel", laat Margaux weten. Het akkefietje tussen hen heeft dus geen roet in het eten gegooid

 

Toekomst?

Van een relatie is nu nog geen sprake. "Margaux is op een korte tijd uiteindelijk veel gaan betekenen. Op dit moment is ze best ook wel waardevol in mijn leven. Ik kan eigenlijk zo goed als alles aan haar vertellen. Ik voel geen druk. We genieten van het moment. We zitten in het moment samen. Geen verwachtingen, geen verplichtingen. We zien wel wat de toekomst brengt”, aldus Fabrizio.

 

Het hele seizoen van De Bachelor België is nu te zien op Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul: de béste serie van dit moment. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.